Proizvedeno od vinove loze niskog prinosa, vino se vinifikuje i sa svežim i sa delimično sušenim grožđem i nakon dužeg perioda maceracije i fermentacije, rafinira se u velikim hrastovim buradima 6 meseci u istorijskim podrumima u Arbizzano di Negrar.
Boja: Duboka rubin boja lagano uklopljena sa granat crvenom i odsjajem ljubičice.
Karakteristike: Naizmenične note crvenog voća, sušenih ruža i crne trešnje sa suptilnijim tonovima tamnog začina, duvana i crnog bibera. Tople i okrugle, svetle kiselosti sa mekim, očaravajućim taninima izbalansiranim sa odličnom strukturom i postojanošću.
Sortni sastav: Corvina 60% | Merlot 20% | Syrah 20%
Sadržaj alkohola: 13,5% vol.
Temperatura služenja: 14°-16°C
Uparivanje sa hranom: Hladna jela. Vegetarijanski rižoto, pečurke. Čorba od grdobine, riblja čorba, brancin. Belo meso.